Cart 0 x

Плащане

www.domofoni-telekom.com е продуктов сайт за домофоннисистеми, входниврати, пощенскикутии, контрол на достъпа, оборудване за входниврати, изработка на инструменталнаекипировка за пластмасовииздебия, шприцване на пластмасови изделия, SMDнасищане на електронни компоненти.

Сайтът е информативен и стойността на стоките и услугите се уточнява и потвърждава след запитване на клиента по телефон, чрез контактната форма или на електронната поща на фирмата. 

В сайта са посочени цени само на някои стоки. Посочените цени са така наречените ОНЛАЙН ЦЕНИ и се отнасят за дистанционни покупки на някои стоки, доставени, чрез куриер. Стойността на доставката се заплаща допълнително!

За актуалните цени на стоките, както и за цените на стоките/услугите, закупени на място в офис-магазина на фирмата, можете да получите информация по телефон, чрез контактната форма или на електронната поща на фирмата!

За индивидуални цени с отстъпки за дистрибутори, монтажници, строителни фирми и търговци на едро, моля направете Вашето запитване по телефон, чрез контактната форма или на електронната поща на фирмата. 

Всички посочени цени са в лева с включено ДДС!

А. Как можете да получите информация за стойността на конкретна стока или услуга?

– на телефони: 0878 61 51 62; 052/ 61-51-31; 052/ 61-13-98, всеки делничен ден от 10ч до 17ч;

– на електронната поща на фирмата: telecom@mail.bg]

чрез контактната форма на сайта.

Б. Как можете да заплатите поръчаната стока/услуга:

– в брой – при покупка от офис-магазина на фирмата – Варна, бул.“Съборни“ 16 /до Стоматологията в центъра на града/;

– с наложен платеж – при доставка, чрез куриер. Стойността на стоката и разходите по доставката се заплащат от клиента в момента на получаването на стоката, чрез куриерска фирма СПИДИ, ЕКОНТ или друга, предварително указана от клиент;

– с банков превод – Клиентът заплаща 100% стойността на стоката преди нейната доставка. На посочена от клиента електронна поща ние изпращаме Проформа, която е основание за заплащане на стоката по банков път. След направата на банковия превод по Проформата, фирма „Телеком“ изпраща стоката, чрез куриер или клиентът си я получава от офис-магазина на фирмата. Фактурата за покупката ще бъде изпратена на електронната поща на клиента. Стойността на разходите за доставка се заплащат допълнително от клиента при получаване на стоката!

Фирма „Телеком“ остава на разположение за всякакви въпроси, уточнения и коментари, всеки делничен ден от 10ч до 17ч на:

Адрес: 9000 гр. Варна, бул.“Съборни“ 16

Телефони: 052/611-398; 0878/61-51-62

Електронна поща: telecom@mail.bg

Контактната форма на настоящия САЙТ.

  • Alex (New York) purchase

    15 minutes ago

  • Jony (USA) purchase

    50 minutes ago

  • Anna (Japan) purchase

    55 minutes ago

X