Cart 0 x

Инструментална екипировка

Фирма “ТЕЛЕКОМ” ООД е основана през 1998г. с основен предмет на дейност в областта на електронно-изчислителната техника.

Фирмата разполага с инструментален цех за проектиране и изработка на нструментална екипировка – шприцформи /матрици/, както и за шприцване на пластмасови изделия.

Голяма част от матриците, проектирани и изработени от нас са предназначени за целите на нашето производство и предлагане.
По указания, скици или чертежи на клиента изработваме инструментална екипировка за различни пластмасови изделия.

Ако клиентът не разполага с документация и мостри, ние можем да предложим пълна 3D визуализация на изделието, да проектираме и изготвим необходимата техническа документация за създаването на инструменталната екипировка.

Процесът по изработка на инструмената екипировка е сложен и прецизен.

Работим с качествени материали – машинни плочи от висококачествена стомана, втулки, колонки и други,доставяни от утвърдени международни фирми.

След конструиране на детайла следва обемно фрезоване, разстъргване, изработка на електроди, обемно ерозиране, нишково ерозиране, кръгло и плоско шлифоване, полиране, монтаж, проби, пилотна серия и производство.

Ние можем да извършим целия този процес от Вашата идея до нейната реализация в готов, завършен продукт.

Ние сме малък, но висококвалифициран екип, който има за цел да предложи качествено и професионално обслужване на всеки свой клиент при изключително конкурентни цени и условия на работа. Залагаме на индивидуално и гъвкаво отношение към всеки наш клиент, съобразно конкретните му потребности и възможности.

За повече информация, моля свържете се с нас.

  • Alex (New York) purchase

    15 minutes ago

  • Jony (USA) purchase

    50 minutes ago

  • Anna (Japan) purchase

    55 minutes ago

X